Power 6

Power6 este un joc virtual ce consta intr-un pariu pe numere in cota fixa, Acestea sunt extrase simultan si pot fi vizualizate in toate agentiile Power Bet.

Power6 functioneaza pe sistemul unei extrageri loto, extragandu-se 35 de numere dintr-un total de 49. Acestea se extrag pe rand si sunt afisate unul cate unul. Primele 5 numere extrase nu sunt insotite de cote, insa urmatoarele 30 au afisate in dreptul lor cotele pe care se determina calcului castigului de pe bilet.

Extragerile se realizeaza o data la cinci minute, pe toata durata programului de lucru a agentiei iar desfasurarea efectiva a unei astfel de extrageri, precum si afisarea rezultatelor dureaza 2 minute si 30 de secunde. Intre extrageri, pe ecranul televizoarelor sunt prezentate informatii utile despre acest tip de pariu virtual si despre posibilitatile de pariere.

Pentru a fi desemnat castigator, un pariu pe Power6 presupune indicarea corecta a cel putin 6 numere dintre cele 35 extrase, jucatorii putand opta pentru parierea intre 6 si 10 numere pe un bilet. Acestea pot fi indicate de catre parior, sau pot fi alese in mod aleatoriu de catre sistemul de pariere.

Suma minima ce poate fi pariata pe un astfel de pariu Power6 este de 2 lei, iar valoarea castigurilor nu este influentata de sumele pariate, ci se determina intodeauna prin inmultirea cotei celui de-al saselea num─âr extras cu miza pariata.

Tipuri de pariuri POWER6

Pariul simplu

Se vor alege 6 numere pe bilet iar, in cazul in care toate acestea vor fi extrase, suma castigata va fi inmultita cu cota ulimului numar extras de pe bilet.

Pariul combinat

Acest pariu se refera la alegerea la 7, 8, 9 sau 10 numere pe bilet. In cazul alegerii a 10 numere pe bilet, se vor face combinatii de cate 6 variante, utilizand toate posibilitatile de combinare ale celor 10 numere alese.

Pariul culoare

In cazul pariului culoare, pronosticul se va pune pe culoarea primei bile extrase.

Pariul primul numar sub/peste 24,5

Ca si in cazul pariului culoare, acest pronostic se refera la prima bila extrasa. Se poate alege daca aceasta va fi sub 24.5 sau peste.

Pariul suma primelor 5 numere sub/peste 124,5.

Pariul stabileste daca suma primelor 5 numere extrase este sub, sau peste 124,5.

Pariul PAR/IMPAR

Primul numar extras va fi par sau impar?

Trifoi

La fiecare extragere, in dreptul a doua cote va aparea simbolul trifoi. In cazul in care biletul este castigator, iar ultima bila extrasa de pe bilet va pica in dreptul trifoiului, acesta aduce un castig dublu. Astfel, cota pe care a picat ultimul numar va fi inmultita cu 2. Bilele extrase pentru trifoi vor fi afisate, in timpul jocului, pe aceeasi bara cu primele 5 bile extrase.

Bonus

Bonusul se acorda periodic. Chiar daca biletul este declarat necastigator, el poate deveni castigator in cazul in care codul format din cele 4 litere de pe acesta va fi indicat de catre sistem la finalul extragerii.